pauseee

Innlegg postet: 06.07.2012 22:02 i Blogg


Heia! Det ble litt mye med to blogger, så jeg tar en veeeeeeldig lang pause fra denne bloggen og blogger heller HER. Takk for meg, på denne lille stunden(men kommer kanskje tilbake) !

følle meg på den andre bloggen?

0 comments


summer feeling

Innlegg postet: 06.07.2012 10:07 i bilder, hverdag


Nå er det skikkelig sommer på Voss! Sola steker fra tidlig morgen til sent på kveld. Heeeerlig.

Heia! Sorry for dårlig oppdatrering men som sagt så er jeg på jobb hver dag fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Men i dag begynte vi senere. Siden jeg er på jobb hver dag er det ikke så mye spennende å fortelle.

Kom plutselig på at jeg kanskje skal lage et innlegg om hva jeg skal i sommer, sånn som alle andre bloggere. Så det kommer i nermeste fremtid.

Hva skal dere i dag? Hva syns dere om bildene?

1 comments


camping i hagen

Innlegg postet: 04.07.2012 20:05 i hverdag
Har ikke blogget så mye i det to/tre dagene fordi jeg har vert på jobb på dagen og campet i hagen med Ida om kveldene, hihi. Har ikke så mye å fortelle heller ikke så mye bilder fordi filmet nesten hele tiden. Skal på jobb resten av denne uken, men skal prøve å blogge om morningene og kveldene.

hva har du gjort på i det siste?

Kopiert fra den andre loggen fordi jeg ikke har noe annet å blogge om.

2 comments


there are so many girls in the world, but so few princes

Innlegg postet: 02.07.2012 13:05 i bilder, hverdagSøteste♥ Detter er den vakre jenta jeg var barnevakt for i går. Hun er søskenbarnet mitt. Bildene ble i dårlig kvalitet (spesielt nr 3), fordi hun var veeldig hyper i går så hun var ikke så mye i ro. Men disse ble best. Og bildene er fortsatt ikke redigert fordi redigeringsprogrammet er klikka.

hva syns du om bildene? søt jente, sant?

4 comments


inspo

Innlegg postet: 01.07.2012 21:59 i inspo//weheartit

hva syns du? skal jeg ha sånne inlegg oftere?

0 comments


rainy sunday

Innlegg postet: 01.07.2012 13:06 i bilder, hverdag
♥heei

I dag er det søndaag, noe som betyr chill-dag♥ Skal bare gå sminkeløs og i koseklær hele dagen. I kveld skal jeg opp til søskenbarna mine og passe lille Emma, fordi søskene og foreldrene hennes skal på kino, så det blir kos.

Ingen av bildene er redigert fordi redigeringsprogramet mitt er klikka så får ikke redigert de. Ingen av bildene på denne bloggen er redigert pga det. Jeg har også to videoer på lur men videoredigeringsprogrammet mitt er også klikka.

hva syns du om bildene? hva skal du i dag?

0 comments


homeHer kan du skrive litt om deg selv, bloggen og din hverdag. Skriv hva du vil, eg sang, et søtt sitat eller dine egne ord. Tralalllala .

Blog'friend: link

SearchKategorier

bilder, hverdag
Blogg
fashion
hverdag
inspo
konkurranse
om meg


Arkiv

  • Juli 2012
  • Juni 2012


  • Header & design

    x x x x x
    hits